اخبار
شنبه، 18 فروردین 1397
 درمان احتمالی ناشنوایی بوسیله یک ملکول

درمان احتمالی ناشنوایی بوسیله یک ملکول


به لطف تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان "دانشگاه کالیفرنیای جنوبی" و دانشگاه "هاروارد"، روزنه امیدی برای افراد ناشنوا، وجود دارد.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، دانشمندان یک راه حل برای قراردادن یک ملکول در گوش داخلی ایجاد کرده‌اند که این ملکول به اصلاح سلول‌ها کمک خواهد کرد.
ناشنوایی ناشی از سن و سر و صدا به علت تجزیه سلول‌های مویی شنوایی به وجود می‌آید و دسته‌های نورون‌هایی که ارتعاشات این سلول‌ها را به مغز انتقال می‌دهند، با تجزیه سیناپس‌هایی که سلول‌ها را متصل می‌کنند، همراه هستند.
مشکل این است که مایع دائما در قسمت گوش داخلی که این سلول‌ها و نورون‌ها قرار گرفته‌اند، در حال حرکت است. حلزون گوش از استخوان ساخته شده است به این معنی است که هر دارویی که در آنجا استفاده شود، جا به جا خواهد شد.
با توجه به این موضوع، دانشمندان یک مولکول را طراحی کرده‌اند که در آن 7، 8 دی هیدروکسی فلاون و بیسفسفونات با یکدیگر ترکیب می‌شوند. ملکول پیشین، یک پروتئین که برای توسعه و عملکرد سیستم عصبی مهم بود را شبیه سازی می‌کرد، در حالی که این روش جدید داروئی است که به استخوان‌ها می‌چسبد.
در آزمایشاتی که روی بافت گوش موش در یک پتری دیش انجام می‌شد، این مولکول نه تنها در جای خود ماند، بلکه این نورون‌ها نیز با بازسازی سیناپس‌ها که منجر به اصلاح سلول‌های مویی شنوایی و خود نورون‌ها می‌شد، پاسخ دادند.
با این حال، هنوز این تحقیق در مراحل اولیه است، زیرا این راه حل تنها بر روی حیوانات آزمایش شده است. با این وجود، دانشمندان بر این باورند که این یک گام بسیار مهم است.
"چارلز ای مکینا" (Charles E. McKenna) استاد دانشگاه کالیفرنیا جنوبی می‌گوید: ما نمی‌گوییم این یک درمان برای ناشنوایی است. این یک اصل قانونی برای یک رویکرد جدید است که بسیار امیدوار کننده است.
این تحقیق در مجله" Bioconjugate Chemistry"  منتشر شد.


منبع:
ایسنا