اخبار
ﺳﻪشنبه، 01 مهر 1393
فرهاد تیمورزاده: مالیات ناشران را پیگیری می کنم

فرهاد تیمورزاده: مالیات ناشران را پیگیری می کنم

مدیر انتشارات تیمورزاده که برای انتخابات هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نامزد شده است، با اعلام برنامه‌های خود به خبرگزاری مهر گفت: یکی از رئوس برنامه‌هایم، تلاش در جهت توانمندی ناشران در فضای کسب و کار و کاهش عوامل تهدید و تحدید آرامش این فضاست، که مخاطرات مختلفی در بین ناشران ایجاد کرده است.

 


فرهاد تیمورزاده مدیر انتشارات تیمورزاده و یکی از کاندیداهای انتخابات هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برنامه‌های خود در صورت پیروزی در این انتخابات گفت: یکی از رئوس برنامه‌هایم تلاش در جهت توانمندی ناشران در فضای کسب و کار و کاهش عوامل تهدید و تحدید آرامش این فضاست که مخاطرات مختلفی در بین ناشران ایجاد کرده است. یکی از این مخاطرات، موضوع مالیات دادن ناشران با وجود معافیت مالیاتی ناشران است. یعنی اداره مالیات به دلیل این که ناشران را از بند ج قانون به بند ب آورده است، این قانون را به هم زده است.
وی افزود: شعبات مختلف تامین اجتماعی که آرامش فضای کسب و کار ناشران را با آیین‌نامه‌هایشان به هم می‌زنند،‌ نیز از دیگر دغدغه‌های من هستند. منظور این نیست که ناشران، کارکنانشان را بیمه نکنند اما آن‌قدر آیین‌نامه‌های پیچیده ابلاغ می‌کنند که موجب بر هم زدن آرامش بازار نشر و فضای کار ناشران می‌شود. رفتار شهرداری‌ها، سازمان تعزیرات و آن‌چه در ارتباط با مجری و متصدی بزرگی به نام دولت اتفاق می‌افتد، نیز از دیگر مسائلی که است در صورت راه پیدا کردن به هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان به آن خواهم پرداخت.
این ناشر ادامه داد: این در حالی است که دولت باید تصدی‌گری خود را در حوزه نشر کاهش بدهد. یکی از دلایلش هم ممکن است این باشد که مسئولان دولتی، کارمندان را شایسته‌تر از ناشران می‌دانند. از دیگر برنامه‌هایی که دارم، تلاش در جهت افزایش نقش شهروندان در فضاهای فرهنگی است. ما فضاهای فرهنگی ضعیفی در حوزه کتاب داریم. در شهر تهران باید در هر محله یک ویترین کتاب وجود داشته باشد که در واقع وجود ندارد اما نکته مهم و تکمیلی، این است که آگاه‌سازی و بسترسازی دولت برای این کارها به عقیده من باید از طریق صنف ناشران و کتابفروشان انجام شود.
تیمورزاده گفت: طبیعتا تلاش در جهت تقویت بنیان نشر از وظایفی است که اتحادیه باید در نظر داشته باشد. نشر ما از پایه ضعیف است. ایجاد چالش آکادمیک در پیشرفت علمی نشر کشور از دیگر برنامه‌های مورد نظرم است. یعنی به طور واقعی این مساله در ذهن سیاستگذاران ما جا بیافتد که نیاز به یک دانشکده نشر داریم و تولید کتاب یک مقوله علمی است. در این زمینه باید فعالیت گسترده‌ای در دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌ها انجام بگیرد. اگر به آن‌چه امروز به نام این موضوع در دانشگاه علمی و کاربردی صورت می‌گیرد و به نام چاپ و نشر تدریس می‌شود،‌ با دقت نگاه کنید متوجه می‌شوید که در واقع، آموزش صحیح شیوه کار در حوزه نشر نیست. نشر کتاب یک فعالیت هنرمندانه است و در واقع کاری نیست که با دستورالعمل و فرمول بتوان آن را به سرانجام رساند.
مدیر انتشارات تیمورزاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: تلاش در جهت افزایش اعتبار به آبرو و حیثیت و همچنین امنیت صنف نشر و همین‌طور حمایت از اعضا و شخصیت صنف نشر از رئوس برنامه‌هایم است. مقصود از حمایت، هم حمایت فردی و هم حمایت گروهی است. یعنی با توجه به شخصیتی که مجموعه ناشران دارد، به عقیده من باید تعاملات و ارتباطات نزدیکی با بدنه صنف وجود داشته باشد. این ارتباطات هم از طریق گزارش‌های شفاف و مداوم شکل خواهد گرفت.
نامزد انتخابات اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: استفاده از نظرات کارشناسان مختلف در پیشبرد اهداف هم از نکاتی است که مد نظر دارم چون همه ما، همه‌چیز را نمی‌دانیم.
وی درباره سوابق خود گفت: من فارغ‌التحصیل رشته پزشکی هستم و فعالیت تخصصی‌ام در حوزه نشر کتاب، به انتشار کتاب‌های پزشکی دانشگاهی برمی‌گردد. انتشارات تیمورزاده از سال 74 کار خود را آغاز کرده و تا به حال بیش از 3 هزار و 100 عنوان کتاب منتشر کرده است. در سال 82 بخش کودک و نوجوان این نشر را راه‌اندازی کردیم و به انتشار کتاب‌های مجموعه حاجی‌لک‌لک پرداختیم.
مدیریت اجرایی نشر طبیب و عضویت در هیئت مدیره تعاونی انجمن ناشران کودک و نوجوان از دیگر سوابق تیمورزاده در حوزه نشر هستند.
خبر را در خبرگزاری مهر ببینید: http://www.mehrnews.com/detail/News/2375658