اخبار
چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1393

آخرین توصیه ها برای دانش آموزان سوم راهنمایی تیزهوشان

 

آخرین توصیه ها برای دانش آموزان سوم راهنمایی تیزهوشان
1-  ارزیابی و تحلیل آزمون 6 در بعداز ظهر روز آزمون                                                  
2- غیرازمباحث نیمسال دوم که هنوز نخوانده اید، در ایام باقیمانده ترجیحا مبحث جدید نخوانید و با تست زدن دانسته هایتان را تثبیت کنید. 
3- بهترین منبع برای تست زدن در این ایام،آزمون های جامع می باشد که مباحث را با هم تلفیق کرده است در صورتیکه منبعی برای آزمون به شکل جامع ندارید از هر مبحث درسی چند تست انتخاب کنید و آزمونی شبیه آزمون سمپاد اجراکنید.
4- برای مروردروس،بهترین منبع خلاصه نویسی ها،یادداشت ها وخلاصه های درس آزمون های گذشته است.
5- درفاصله زمانی  6 تا 7 اردیبهشت به مدت 5روز، هر روز به یک آزمون جامع ریاضی و علوم و فارسی(قسمت مفهوم ابیات) با در نظر گرفتن محدودیت زمانی پاسخ دهید و بعد از آزمون رفع اشکال کنید. سوالاتی که اشتباه پاسخ داده اید یا بدون پاسخ گذاشتید را به دقت بررسی کنید. اگر اشکال علمی داشتید مطلب را از جزوه بازخوانی کنید و اگر بی دقتی باعث انتخاب گزینه غلط شده نوع بی دقتی را مشخص کرده و برای آزمون های بعدی در نظر داشته باشید.
6- 11 و12 اردیبهشت ساعت 9 صبح یک منبع آزمون جامع که شامل تمام دروس است را درزمان استاندارد آزمون پاسخ دهید وشرایط آزمون را رعایت کنید.بعد از یک استراحت  کوتاه به ارزیابی آزمون بپردازید.همچنین در این دو روز فارسی را دوره کنید.
7- درفاصله زمانی 13 تا15 اردیبهشت علوم و ریاضی(جامع) سال گذشته و قرآن و هدیه های آسمانی را مرور کنید.
8- 16 و17 اردیبهشت یک تا دو آزمون جامع را پاسخ دهید ورفع اشکال کنید.
9- شب قبل از آزمون شام سبک بخورید، استراحت کافی داشته باشید وزود بخوابید.
10-روز قبل از آزمون شناسایی محل حوزه صورت گیرد.
11- صبح آزمون صبحانه کم حجم و پرانرژی میل کنید و به همراه خود یک بطری آب، تعدادی شکلات، ساعت داشته و به موقع سر جلسه حضور یابید. 
12- قبل از شروع آزمون از تبادل اطلاعات با دانش آموزان دیگر خودداری کنید.این کار تنها باعث ایجاد استرس در شما می شود وذهنتان را آشفته می کند.
13- با حفظ آرامش آزمون را شروع کنید.سؤالات را حتما به ترتیب دفترچه جواب دهید. برای جلوگیری از اتلاف وقت و مدیریت زمان از تکنیک ضرب در منفی برای پاسخگویی به سؤالات استفاده کنید.

*ابتدا سؤالاتی راکه به راحتی می توانید پاسخ آن را بیابید جواب دهید، سؤالاتی را که احتمال پاسخ دادن به آن ها خیلی کم است را با علامت منفی و سؤالاتی را که برای پاسخ گویی به آن ها زمان زیادی نیاز دارید را با علامت ضربدر علامت گذاری کنید و از آن ها بگذرید. بعد از پاسخ گویی به سؤالات زمانبر و سخت در زمان باقی مانده ابتدا به سؤالات زمانبر جواب دهید اگر وقت اضافه آوردید سراغ سؤالات سخت نیز بروید.

تعداد سوالات و ضرایب آزمون سمپاد
ریاضیات(25 سوال،ضریب3) علوم تجربی(20 سوال،ضریب2) ادبیا فارسی(15سوال، ضریب2) قرآن و تعلیمات دینی (10 سوال،ضریب2) علوم اجتماعی(تاریخ، جغرافی، اجتماعی،10 سوال، ضریب 1)

                                                                                                 با امید موفقیت شما عزیزان
                                                                                           *واحد مشاوره دفترمرکزی مبتکران*