اخبار
چهارشنبه، 14 بهمن 1394
تعداد ۱۵۰ تا ۱۷۰ نوع شغل در کشور در حال از بین رفتن است

تعداد ۱۵۰ تا ۱۷۰ نوع شغل در کشور در حال از بین رفتن است

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی گفت: تعداد ۱۵۰ تا ۱۷۰ نوع شغل در کشور در حال از بین رفتن است که می‌توان دانش‌آموزان را بر مبنای نیازهای بومی و اقتصادی مناطق محل زندگی‌شان تربیت کرد.

 

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد اخباری امروز در مراسم امضای تفاهمنامه میان دانشگاه علمی‌کاربردی و وزارت آموزش و پرورش که در دفتر وزیر آموزش و پرورش برگزار شد،  با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری  و برنامه ششم توسعه گفت: آموزش‌های دانشگاهی باید متناسب با وضعیت اشتغال کشور باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی‌کاربردی تقاضامحور است و به دنبال تقاضای بازار کار رشته‌های خود را طراحی می‌کند افزود: امیدواریم این  تفاهم نامه منجر به افزایش پتانسیل‌های موجود این دو نهاد شود
رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی خاطر نشان کرد:طبق بررسی‌هایی که بر روی ۶۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه انجام داده ایم به این نتیجه رسیدیم که ۷۶ درصد آنها شاغلند.
وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا سهم آموزش‌های مهارتی به ویژه در مشاغل غیردولتی را در برنامه ششم توسعه افزایش دهیم.
اخباری با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی از طریق دو مسیر ارائه مدرک کاردانی و کارشناسی و دوره‌های پودمانی تربیت تکنسین را پیگیری می‌کند تصریح کرد:تعداد ۱۵۰ تا ۱۷۰ نوع شغل در کشور در حال از بین رفتن است. با استفاده از پتانسیل آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها می‌توان دانش‌آموزان را بر مبنای نیازهای بومی و اقتصادی مناطق محل زندگی‌شان تربیت کرد.
رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی تصریح کرد: از  سه ضلع نظام آموزش مهارتی، یک ضلع آن را فراهم کرده‌ایم و آن آموزش است و هنوز در برنامه پنجم نتوانستند برای نظام صلاحیت حرفه ای تعیین‌تکلیف کرده و آن را در کشور راه‌اندازی کنند.

منبع: مهر