اخبار
چهارشنبه، 11 شهریور 1394

مبنای فعالیت آموزش و پرورش،دانش آموز مداری و مدرسه محوری است

 

 
خبرگزاری پانا: معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه عدالت ورزشی در مدارس باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: مبنای فعالیت آموزش و پرورش دانش آموز مداری و مدرسه محوری است.
 
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، مهرزاد حمیدی با اشاره به گرایش  زندگی اجتماعی به سمت آپارتمان نشینی اظهارکرد: امروزه که در هزاره سوم قرار داریم فناوری‌های نوین و زندگی آپارتمان‌نشینی تحرک را از جوانان و نوجوانان ما زدوده است و آنها به سوی افزایش وزن  و کم‌تحرکی پیش می‌ برد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه باید کانون فعالیت و شادابی دانش‌آموزان باشد، اظهار داشت: زندگی شهری و فناوری های نوین اوقات فراغت را از دانش آموزان گرفته و آنها را یکجا نشین کرده و آنها محدود شده اند، بنابراین مدرسه تنها جایی است که دانش آموزان می توانند در آن به جست و خیز و تحرک بپردازند.
وی بیان کرد: 33 هزار دبیر تربیت بدنی در 105 هزار مدرسه موضوع تربیت بدنی و سلامت دانش آموزان را پیگیری می کنند.
حمیدی با اشاره به اینکه منظومه تربیت بدنی آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان ریشه در اسناد بالادستی دارد، افزود: در حلقه اول و مرکزی این منظومه، مدرسه قرار دارد و دایره دوم درس تربیت بدنی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه و توسعه اساسی ورزش در کشور، یادگیری علمی و حرکتی است، افزود: اگر درس ورزش را از مدارس خارج کنیم، نظام ورزش قهرمانی فرو می‌ریزد.
وی با تاکید بر ضرورت ارتقا و بهبود سطح پویایی و تحرک دانش آموزان از سنین پایین ابراز داشت: افزایش ساعات درس تربیت بدنی می تواند در این راستا بسیار موثر باشد.
حمیدی با بیان اینکه با سیاست مدرسه محوری و فراگیر کردن فعالیتهای ورزشی برای دانش‌آموزان به دنبال چندین هدف هستیم، خاطرنشان کرد: امروز تحرک از زندگی بچه‌ها زدوده شده و فناوری‌های نوین، تلفن همراه، رایانه و آپارتمان‌نشینی، بچه‌ها را مجبور به نشستن و بی‌تحرکی کرده باعث چاقی و اضافه وزن آنها شده است.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت رعایت عدالت ورزشی در دانش آموزان، تصریح کرد: دانش آموزمداری، مدرسه محوری، کیفیت بخشی، علمی گرایی و مشارکت محوری از اولویت هایی است که بر مبنای سند تحول بنیادین در دستور کار قرار گرفته است.
حمیدی در ادامه به برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای در مدارس کشور در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و ادامه داد: ضریب نفوذ المپیاد درون مدرسه‌ای غیرقابل تصور بود و 3 میلیون و 500 هزار دانش‌آموز تحت پوشش المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: بعد از فدراسیون فوتبال، المپیادهای درون مدرسه‌ای بالاترین حمایت‌های مالی مشارکتی را به دست آورد و در سال تحصیلی جدید نیز المپیاد درون مدرسه‌ای با قوت ادامه خواهد داشت.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به اهمیت اجرای طرح حیاط پویا و پی گیری جدی آن که مهمترین بخش غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در مدرسه می باشد تاکید و به اجرای طرح کانون های ورزش درون مدرسه ای و مشارکت خانواده ها اشاره کرد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح کانون های ورزشی در مدارس عنوان کرد: چشم‌انداز ما ۸ هزار کانون ورزشی درون مدرسه‌ای و ۳ هزار مکان برون مدرسه‌ای برای دانش‌آموزان است.
حمیدی در پایان با یادآوری این نکته که به دنبال فراگیر کردن فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان هستیم، تصریح کرد: المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای، کانون‌های ورزشی درون مدرسه‌ای، ورزش صبحگاهی و برگزاری مسابقات مدرسه قهرمان برای دانش‌آموزان پیش‌بینی شده است.
گفتنی است مراسم افتتاحیه بیست و ششمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی سراسر کشور، امروز در سالن مجموعه ورزشی شهید دستغیب شیراز  برگزار شد.

 منبع: پانا

 

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران